Wil jij iets betekenen voor een ander? Word een ChangeMaker voor #YouthGoals!

https://www.youtube.com/watch?v=DgSeX9pwtxw

 

Tijdens jouw deelname aan #YouthGoals:

  • Maak je impact
  • Ga je mensen ontmoeten. Zowel leeftijdsgenoten als werkgevers
  • Ga je jouw skillz ontwikkelen. Jouw talent zet je in om anderen te helpen

‘Skillz on the move’

Je hebt altijd al iets willen doen voor een ander, jij wilt het verschil maken….maar hoe pak je dat aan? De YouthCoaches van #YouthGoals helpen jou in je ontwikkeling als ChangeMaker. Samen gaan we op zoek naar jouw dromen, wensen, ideeën en talenten en begeleiden jou bij de uitwerking hiervan. Door de begeleiding en bijeenkomsten van #YouthGoals leer je nieuwe skills waaronder samenwerken, organiseren en communiceren.

Wat ga je doen en hoe?

De Maatschappelijke Diensttijd omvat 80 uur voor de periode van maximaal een half jaar. Gedurende deze periode ga je voor een Roosendaalse organisatie aan de slag met een opdracht of activiteit. Samen met je YouthCoach kies je je thema, bedenk je een passende opdracht en maak je een plan van aanpak.

De manier waarop je actief kunt zijn:

  1. Doe mee aan activiteiten bij Roosendaalse maatschappelijke organisaties. Bijv. activiteiten organiseren voor ouderen, kinderen, gezinnen in de wijk of binnen je eigen school (in Roosendaal).
  2.  Heb je zelf een goed idee? #YouthGoals brengt jou in contact met de juiste organisaties om dit te realiseren.

Vind je het leuk na afronding van je MDT leuk om te blijven als vrijwilliger bij een organisatie? Dan helpen we jou daarbij.

Durf te dromen en wij denken met je mee!

#YouthGoals op jouw school

#YouthGoals werkt samen met Omo scholengroep Tongerlo, Jan Tinbergen College, Curio (MBO Sociaal Werk) en Hogeschool Avans (HBO Social Work).

#YouthGoals bekijkt samen met jou wat de mogelijkheden zijn. Als je vragen hebt dan kun je ons altijd een mailtje sturen!

Zin om mee te doen? Meld je aan!

Bekijk al onze Partners

Bekijk alle Deelnemende Scholen